Kart utilgjengelig

Dato
7. november 2023
19:00 - 20:30


Ole Jonny Trangsrud forteller om sin bok: «Historien om The Wildstones – Popmusikk og ungdomstid i Solør på 60-tallet». Han spilte selv i The Wildstones fra Flisa hele tiden bandet eksisterte (1964-70). Vi får hele historien «innenfra», helt fra den spede begynnelsen til slutten.

Dette blir en bokkveld/mimrekveld for alle som har opplevd The Wildstones live, som husker eller har hørt om The Wildstones eller som gjerne vil høre om hvordan det var å være ungdom på slutten av 60-tallet i Øvre Solør (og i Norge)! Hvordan det var å danne et band, få penger til instrumenter, spillejobber og gjøre bandet kjent. The Wildstones ble etter hvert ett av de mest populære bandene på fester over store deler av Østlandet, og de spilte også noe i Trøndelag og Sverige. Det blir mange minner, historier og spesielle opplevelser. Vi får høre om Ungdomstreffen på Teten, lange reiser og spennende/spesielle spillejobber, konkurranser, hvorfor det aldri ble noen plateinnspilling og mye mer. Selvsagt er det også et spesielt kapittel om «Jenter, jenter, jenter».

Boken er utgitt på Absolutt forlag i Brumunddal og har fått meget god omtale i media og av musikkjournalister, musikere og andre over hele landet. Bak på boken er det spesielle anbefalinger fra Ole Ødegaard (Ole Ivars), Trond Graff (The Pussycats) og Bjørn Vidar Smedsrud (The Sunbeams).
Bli med på å mimre tilbake til 60-tallet sammen med Ole Jonny denne høstkvelden. Det blir også boksalg.

Velkommen!