MALIN JANSSON - Biblioteksjef

MALIN JANSSON - Biblioteksjef

Malin er fra Sysslebäck. Hun har jobbet på Åsnes folkebibliotek siden 2017 med to års opphold da hun jobbet som biblioteksjef i Torsby kommune. Hun jobber for at biblioteket skal være en viktig del av Åsnes kommunes lokalsamfunn. Hun ønsker å involvere lokalbefolkningen i bibliotekets virksomhet, der de skal føle eierskap til biblioteket sitt. Hun liker å gå tur med hundene og løper ofte i skog og mark.

IDA NILSEN - Barne - og ungdomsbibliotekar

IDA NILSEN - Barne - og ungdomsbibliotekar

Ida er født og oppvokst i Sarpsborg, men har bodd litt både i England og Oslo før hun landet på Flisa høsten 2023. Etter nesten ti år i museumssektoren er hun en veletablert og lett engasjert formidlingsnerd med hjerte for barn og ungdom. Utenom interessen for bøker og litteratur står håndarbeid, fysisk aktivitet og gaming i sentrum (for ikke å glemme forkjærligheten for britiske band som ingen har hørt om).

MONA E. WIIK - Bibliotek- og informasjonskonsulent

MONA E. WIIK - Bibliotek- og informasjonskonsulent

Mona er fra Nannestad, men har bodd i Åsnes siden 2007. Hun har jobbet som vikar på biblioteket siden 2013 og ble fast ansatt fra januar 2024. Hun har datafaglig bakgrunn og elsker å lese. Hun bor på en gård med mange ulike dyr og hører mye på lydbøker når hun jobber der.

WENCHE VÅLBEKKEN - Bibliotek- og informasjonskonsulent

WENCHE VÅLBEKKEN - Bibliotek- og informasjonskonsulent

Wenche er fra Åsnes. Hun har vært lokalpolitiker i 12 år og har utdannelse innen serviceledelse. Hun har jobbet i andre kommuner frem til hun flyttet tilbake til kommunen i 1993. Hun har jobbet på lønns- og personalkontoret, servicetorget og vært hovedtillitsvalgt i 15 år. Wenche begynte som vikar på biblioteket i januar 2020 og ble fast ansatt der fra mai 2021. Hun er glad i å lese og liker å yte service for innbyggerne i Åsnes både som gjelder servicetorg, bibliotek og på telefon.