MARIT H. RUDSHAGEN - Bibliotek- og informasjonskonsulent

MARIT H. RUDSHAGEN - Bibliotek- og informasjonskonsulent

Marit er fra Elverum kommune, men har bodd i Åsnes siden 1981. Hun har jobbet på biblioteket siden 2000. Hun har vært engasjert i lokalpolitikken i mange år. Da hun fikk fast ansettelse i kommunen ble det for krevende å fortsette aktivt, men hun er fortsatt engasjert i det som skjer. Marit leser alt mulig, spesielt ny norsk litteratur og oversatte bøker. Hun synes formidling av litteratur er viktig og er veldig glad i å gjøre dette, både for voksne og barn.

MONA E. WIIK - Bibliotek- og informasjonskonsulent

MONA E. WIIK - Bibliotek- og informasjonskonsulent

Mona er fra Nannestad, men har bodd i Åsnes siden 2007. Hun har jobbet som vikar på biblioteket til og fra siden 2013. Pr. dags dato jobber hun hver mandag. Hun har datafaglig bakgrunn og elsker å lese. Hun bor på en gård med mange ulike dyr og hører mye på lydbøker når hun jobber der.

WENCHE VÅLBEKKEN - Bibliotek- og informasjonskonsulent

WENCHE VÅLBEKKEN - Bibliotek- og informasjonskonsulent

Wenche er fra Åsnes. Hun har vært lokalpolitiker i 12 år og har utdannelse innen serviceledelse. Hun har jobbet i andre kommuner frem til hun flyttet tilbake til kommunen i 1993. Hun har jobbet på lønns- og personalkontoret, servicetorget og vært hovedtillitsvalgt i 15 år. Wenche begynte som vikar på biblioteket i januar 2020 og ble fast ansatt der fra mai 2021. Hun er glad i å lese og liker å yte service for innbyggerne i Åsnes både som gjelder servicetorg, bibliotek og på telefon.

MELISSA SOLVANG - Biblioteksjef

MELISSA SOLVANG - Biblioteksjef

Melissa har vokst opp på Flisa, og hadde utplassering på biblioteket i Åsnes da hun gikk første året på videregående. Utplasseringsperioden bidro til å veilede henne til hvem hun ville bli og hva hun ville jobbe med. Hun har en bachelorgrad i bibliotek- og informasjonsvitenskap fra Høgskolen i Oslo, i tillegg til videreutdanning i pedagogikk fra Høgskolen i Innlandet. Hun foretrekker å lese romaner og noveller, både oversatt og skrevet av norske forfattere. Melissa husker barndomsbiblioteket på Flisa som et trygt og godt sted å være. Hun vil bidra til at biblioteket på Flisa skal være et godt sted å være – for absolutt alle!