ANSATTE

Biblioteksjef


Melissa har vokst opp på Flisa, og hadde utplassering hos oss da hun gikk første året på videregående. Utplasseringsperioden bidro til å veilede henne til hvem hun ville bli og hva hun ville jobbe med. Hun har en bachelorgrad i bibliotek- og informasjonsvitenskap fra Høgskolen i Oslo, i tillegg til videreutdanning i pedagogikk fra Høgskolen i Innlandet. Melissa husker barndomsbiblioteket på Flisa som et trygt og godt sted å være. Hun vil bidra til at biblioteket på Flisa skal være et godt sted å være – for absolutt alle!
Melissa foretrekker å lese romaner og noveller, både oversatt og skrevet av norske forfattere.

Bibliotek- og informasjonskonsulent


May er fra Åsnes og har jobbet i kommunen siden 2012. Hun har jobbet 12 år i privat sektor og har utdannelse innen serviceledelse. May har jobbet på biblioteket siden 2014. Hun elsker å lese, trives veldig godt i jobben sin og liker å gi det lille ekstra til lånerne når de trenger hjelp, enten det gjelder kommunale spørsmål eller bøker. 

Bibliotek- og informasjonskonsulent


Marit er fra Elverum kommune, men har bodd i Åsnes siden 1981. Hun har jobbet på biblioteket siden 2000. Hun har vært engasjert i lokalpolitikken i mange år. Da hun fikk fast ansettelse i kommunen ble det for krevende å fortsette aktivt, men hun er fortsatt engasjert i det som skjer. Marit leser alt mulig, spesielt ny norsk litteratur og oversatte bøker. Hun synes formidling av litteratur er viktig og er veldig glad i å gjøre dette, både for voksne og barn. 

Bibliotek- og informasjonskonsulent


Wenche er fra Åsnes, men har jobbet i andre kommuner frem til hun flyttet tilbake til Åsnes i 1993. Hun har jobbet på lønns-og personalkontoret, servicetorget og vært hovedtillitsvalgt i 15 år. Hun har utdannelse innen serviceledelse og begynte som vikar på biblioteket i januar 2020 og ble fast ansatt der fra mai 2021. Er glad i å lese og liker å yte service for innbyggerne i Åsnes både som gjelder servicetorg, bibliotek og telefon. Wenche har også vært lokalpolitiker i 12 år.

Bibliotek- og informasjonskonsulent


Mona er fra Nannestad, men har bodd i Åsnes siden 2007. Hun har jobbet som vikar på biblioteket til og fra siden 2013. Nå har hun en 20 % stilling som vikar der. Hun har datafaglig bakgrunn og elsker å lese. Hun bor på en gård med mange dyr og hører mye på lydbøker når hun jobber der. 

Sentralbord/informasjon


Else kommer opprinnelig fra Grue, men flyttet til Åsnes i 1977. Hun har tidligere jobbet 22 år i privat sektor før hun ble ansatt i Åsnes kommune i 1996. Her har hun bl.a. jobbet 10 år på servicetorget før det ble slått sammen med biblioteket i april 2015. Else jobber 100 % på sentralbordet etter sammenslåingen og utfører samtidig noen arbeidsoppgaver for biblioteket.