DRIVE-IN-BIBLIOTEK

Trenger du noe å lese? I disse koronatider tilbyr Åsnes folkebibliotek «drive-in-bibliotek».

De som ønsker å låne bøker gjennom “drive in”-løsningen, kan enkelt og greit reservere bøker her på bibliotekets hjemmesider. For å se hva som finnes tilgjengelig, kan du gjøre forskjellige søk under «Søk i samlingen». Når du skal foreta en reservasjon/bestilling, må du først være logget inn via “Mine sider”. Etter at du har funnet boka du ønsker å låne, klikker du på “Bestill” .

Du kan også reservere bøker ved å bruke appen Bibliofil.

Du kan bare låne bøker som er merket med “Ledig”. Står det “Ikke ledig”, betyr det at den er utlånt og at det vil ta tid før boka er levert tilbake til oss. Dessuten gjør smittefaren at tilbakeleverte bøker skal stå urørt i karantene i 14 dager før de kan lånes ut på nytt. Fjernlån fra andre bibliotek er ikke mulig under de omstendigheter som nå råder.

Du kan også bestille bøker ved sende oss e-post eller ved å ringe.

E-postadressen til Åsnes folkebibliotek er folkebiblioteket@asnes.kommune.no
Telefonnummeret er 62 95 66 15, og bibliotekets ansatte er å treffe mandag til fredag fra klokka 9:00 til 15:00.

Om du sender e-post eller ringer, sier du hva du vil lese og hvor mange bøker du ønsker deg. Om du ikke vet hva du vil ha, kan du få veiledning og anbefalinger fra bibliotekpersonalet. Fortell oss hva du har lest før og hva du liker. Hvis du bestiller bøker til barn, er det fint for oss å vite alderen deres. Om vi ikke har bøkene du ønsker deg inne, finner vi gode alternativer.

Bøkene pakkes i poser. Hver tirsdag mellom kl. 11.00 og 15.00 kan bøkene hentes ved inngangsdøra til biblioteket.
Du ringer på ringeklokka og vi åpner og leverer.

Lånetid er fire uker.

Velkommen til drive in-bibliotek!